logo logo
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Misja Naszej: "Są dwie rzeczy, które chcielibyśmy dać naszym uczniom: Korzenie i skrzydła..."

Licznik odwiedziń
623838
Dziś685
Wczoraj749
Ten tydzień685
Ten miesiąc13029
Wszystkie623838
luty 2020
npwścps
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829

Odwiedza nas 12 gości oraz 0 użytkowników.

uniafundusz

Erasmus1      rolaperasmus

 

W dniu 18.12.2019 r. uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych wzięli udział w konkursie gastronomicznym, w którym tematem przewodnim były „Tradycyjne potrawy na wigilijnym stole”.

Drużyny miały za zadanie przygotować potrawę konkursową oraz zaaranżować stół wigilijny. Ze względu na bardzo duże zainteresowanie uczniów konkurs odbył się w dwóch turach- w pierwszej rywalizowały ze sobą drużyny z klas pierwszych w drugiej turze drużyny z klas II s i III s. Efekty prac były zachwycające pod względem pomysłowości, smakowitości i estetyki wykonania:)